Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Loosdrecht - Barbecue

Zon, zomer, vakantie: barbecue

Het zonnetje schijnt, de temperaturen lopen op en u heeft er zin in: barbecueeën! Maar stop eens even. Waarom krijgt u dat barbecuegevoel alleen in de zomer? Your Choice Catering Loosdrecht vindt dat eigenlijk doodzonde. Wij regelen het hele jaar barbecues voor iedere gelegenheid. Want grillen en genieten kan toch zeker 12 maanden per jaar?

Kolen of gas - allebei perfect in orde

Ondanks dat de kolenbarbecue bij heel veel mensen nog steeds de reputatie van 'echt' barbecueën heeft, maakt het bij ons geen enkel verschil wat u kiest. Onze kolenbarbecue is net zo tiptop in orde als de gasbarbecues. Voor de echte fanaten hebben wij de kolenbarbecue en voor degene die liever het comfort van de gasbarbecue ervaart, hebben wij veilige en gemakkelijk te bedienen apparatuur. Voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon heeft u al een super-de-luxe barbecue met alles erop en eraan. Bel vandaag nog voor meer informatie en voor u het weet bent u een gezellige barbecue rijker!

BBQ of barbecue? Gezellig is het in elk geval!

Hoe je het woord ook spelt, BBQ of barbecue, gezellig is het in elk geval, dat staat vast. Barbecuefans die het grillen tot een kunst hebben verheven, moeten we helaas teleurstellen: met onze producten en onze toestellen is er geen kunst aan! We leveren al onze verse producten, vlees, vis en vegetarisch, kant-en-klaar aan. De BBQ pakketten die wij hebben samengesteld zijn speciaal geselecteerd om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, maar als u iets anders wilt, is dat uiteraard geen enkel probleem. Voor elke gelegenheid, privé of zakelijk, hebben wij een passend aanbod. En dat geldt ook voor uw budget!

Welke pakketten hebben wij?

Wij hebben drie barbecuepakketten voor u geselecteerd, maar zijn erg flexibel als het gaat om uw wensen. Onze selectie is alleen een indicatie van wat mogelijk is, maar voor de rest mag u zelf wijzigingen aanbrengen zoveel u wilt. De selectie die wij hebben gemaakt in onze barbecuepakketten zijn op elkaar afgestemd en voor iedere smaak geschikt. In onderling overleg bepalen we welk pakket past bij uw wensen en uw budget. Maatwerk puur dus!

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecueën met verse producten

Barbecue moet voor iedereen leuk zijn, of je nu vegetarisch eet of niet. Naast verse vlees- en visproducten vind je dus bij ons ook vegetarische alternatieven. Wij kunnen de smakelijkste spiesen, de sappigste steaks en de meest verse salades en sauzen voor u bereiden. Gevarieerd en huisgemaakt. We beschikken over een geweldig team waar we zuinig op zijn. Zij maken gebruik van hun expertise om voor u de heerlijkste marinades en speciale sauzen te bereiden. En heeft u nog materialen nodig die uw barbecuefeest helemaal af maken? Ook daarvoor kunt u bij ons aankloppen. Kijk voor meer informatie over het reserveren van materialen op de gelijknamige pagina.

Barbecue is sfeer en ambiance

Your Choice Catering Loosdrecht creëert sfeer en ambiance bij elk barbecuefeest. Van de barbecuebelevenis is het eten één belangrijk onderdeel. De sfeer, de drank, het nagerecht, het lekker lang tafelen, het zijn allemaal onderdelen van het totaalplaatje. Een totaalplaatje dat we graag voor u verzorgen, waarna u alleen nog maar hoeft te genieten!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!