Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Loosdrecht - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Loosdrecht maakt van uw bedrijfsfeest of zakelijke borrel een meer dan geslaagde gebeurtenis. En dat heeft alles te maken met onze expertise en onze persoonlijke betrokkenheid. Viert u een jubileumfeest of een jaarlijks personeelsfeestje? Of heeft u een groter pand in gebruik genomen en wilt u uw zakelijke relaties even laten zien waar u zit? Bedrijfsfeesten van elke aard en omvang zijn bij ons in goede handen. U hoeft zich verder nergens om te bekommeren!

Bedrijfsfeesten - extra service en aandacht

Met Your Choice Catering Loosdrecht heeft u aan persoonlijke aandacht en servicegerichtheid geen gebrek. Maatwerk leveren wij standaard op elk gebied. Heeft u behoefte aan advies op het gebied van culinaire arrangementen of wilt u weten welke activiteiten wij voor u in ons aanbod hebben? Het zal niemand ontgaan dat wij van alle markten thuis zijn en uw gasten meer dan welkom zullen heten. Bovendien nemen wij u met plezier alle regelwerk uit handen. Wij bespreken uitgebreid uw wensen met u en laten niets aan het toeval over. Van een buffet tot en met een live band, ons gaat niets te ver. Hoe lang uw gastenlijst ook is, met ons bent u verzekerd van een spectaculair bedrijfsfeest. Laat ons weten wat u wilt en wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles in kannen en kruiken is!

Bedrijfsfeesten - van top tot teen geregeld

Waar u ook behoefte aan heeft, wij regelen het tot in de puntjes. Heeft u uw zinnen gezet op een klassiek orkest of een popband? Wilt u een dagvullend programma dat afgesloten wordt met een enorm feest? Your Choice Catering Loosdrecht maakt het allemaal mogelijk. Lasergamen, paintballen, boerengolf, een stormbaan, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Gastronomisch leggen we uw gasten in de watten en als het gaat om entertainment en styling passen wij alles volledig aan uw wensen aan. Van elke locatie maken wij een weergaloze feestlocatie waar het nog héél lang onrustig zal zijn, daar kunt u verzekerd van zijn!

Bedrijfsfeesten - gastronomische arrangementen voor ieder publiek

Your Choice Catering Loosdrecht biedt u een gastronomisch arrangement dat past bij iedere groep. Mocht u een uitgebreid buffet willen voor vijfhonderd mensen, dan is dat net zo goed mogelijk als een walking dinner voor honderden gasten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een barbecue, een private dinner en een receptie arrangement. Kijk op uw gemak rond op onze site en wees verbaasd over het enorme assortiment aan mogelijkheden dat wij te bieden hebben. Mocht u andere ideeën hebben dan wat u op onze site aantreft, dan dagen wij u uit om ons een belletje te geven. Gegarandeerd dat wij u tegemoet kunnen komen!

Bedrijfsfeesten - u heeft er al zin in gekregen

Your Choice Catering Loosdrecht verheugt zich nu al op uw bedrijfsfeest. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave en wij denken met plezier met u mee over uw event. U weet vandaag nog wat wij u te bieden hebben en wat u dat gaat kosten. We kunnen u nu al beloven dat dat geen cent te veel zal zijn!