Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Loosdrecht - Bedrijfsopening

U start een nieuw bedrijf, maakt een doorstart, verhuist met uw onderneming naar een nieuw pand of u heeft een tweede winkel? Met Your Choice Catering Loosdrecht maakt u van uw bedrijfsopening een feestelijke gebeurtenis voor iedereen. Wilt u uw zakelijke relaties en uw personeel laten meegenieten van de opening van uw nieuwe bedrijf? Geef ons de regie in handen en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. U hoeft geen seconde wakker te liggen van de vraag of alles goed zal verlopen, want daar staan wij garant voor!

Bedrijfsopening - een nieuw, feestelijk begin

Your Choice Catering Loosdrecht zorgt ervoor dat uw bedrijfsopening een feestelijk begin is van iets nieuws. Wilt u uw gasten ontvangen met een drankje en een hapje? Wilt u iedereen de gelegenheid geven om overal rond te kijken om te zien wat uw bedrijf allemaal te bieden heeft? De culinaire kant is voor onze rekening; in overleg met u bereiden wij lekkere spijzen en bepalen we welke stylingelementen u nodig heeft om de opening nog feestelijker te laten verlopen. Wij bieden namelijk een totaal plaatje: eten, drinken, entertainment, styling, alles wordt door ons met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Afspraak = afspraak! Persoonlijk contact is voor ons vanzelfsprekend en onze betrokkenheid maakt dat wij maatwerk voor u kunnen leveren.

Bedrijfsopening met glans

Your Choice Catering Loosdrecht is al meer dan twintig jaar bezig met catering en styling. Onze ervaring en onze expertise zijn enorm, net als ons netwerk. Deze drie elementen maken het mogelijk dat wij topkwaliteit kunnen leveren voor en absoluut scherpe prijs. Heeft u al een idee over uw bedrijfsopening? Laat het ons weten en wij smeden samen met u de plannen die we vervolgens geheel volgens afspraak uitvoeren.
Onze cateringconcepten zijn zeer uitgebreid; zo kunt u kiezen voor een receptie arrangement, een walking dinner, een lopend buffet, een barbecue, u noemt het maar op. Voor iedere bedrijfsopening hebben wij het passende cateringconcept. En ook voor de aankleding en het entertainment bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven overal een bijzonder cachet aan, bij alles wat wij doen!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Pannenbier is origineel en traditioneel tegelijk

De traditionele 'hoogste punt viering' ofwel 'pannenbier' gewoonte trekken wij een nieuw jasje aan en dan ontstaat er een bedrijfsopening die zijn weerga niet kent. Your Choice Catering Loosdrecht staat u graag met raad en daad terzijde bij alles wat komt kijken bij een bedrijfsopening waar u nog lang met plezier op terugkijkt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hollands snertfeest met erwtensoep, warme chocomel en pannenkoeken? Of een leuk activiteit voor de kleintjes? Denkt u dat wij uw ideeën niet uit kunnen voeren? Bel ons en wees verrast over onze flexibiliteit en creativiteit. Wij zetten met enthousiasme onze schouders onder uw bedrijfsopening!

Voor een advies of offerte op maat belt u gratis met 0800 489 0 489 of u vult ons contactformulier in.