Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Loosdrecht

Buffetten - voor iedere gelegenheid

Het geweldige assortiment dat Your Choice Catering Loosdrecht u kan aanbieden op het gebied van buffetten zorgt ervoor dat u voor iedere gelegenheid het passende buffet vindt bij ons. Mocht u een bruiloft of een jubileum hebben gepland, dan hebben wij daar het buffet bij dat precies aansluit. Maar ook voor alle andere events en partijen kunnen wij een buffet maken waar u uw vingers bij aflikt. Your Choice Catering Loosdrecht levert maatwerk gecombineerd met hoge kwaliteit en redelijke prijzen. Bovendien zijn we zeer flexibel als het gaat om het samenstellen en wijzigen van de buffetten die wij u hier laten zien. U bent altijd de baas over uw eigen buffet!

Buffetten - samenstelling zoals u dat wilt

Your Choice Catering Loosdrecht laat u de keuze aan alle kanten, ook als het gaat om de samenstelling van onze buffetten. Uw vragen en wensen staan centraal en in onderling overleg bepalen we welk buffet uiteindelijk kiest. Overigens hebben we bij Your Choice Catering Loosdrecht ook voor een beperkter budget een hoogstaand buffet tegen een erg zacht tarief. Onze mensen vertellen er u graag alles over; het enige dat u hoeft te doen is een telefoontje plegen! Your Choice Catering Loosdrecht heeft vakmensen in dienst die hun kennis en expertise graag met u delen. Onze betrokken en persoonlijke werkhouding maakt dat wij het iedere gast naar de zin proberen te maken en iedereen culinair gezien aan zijn trekken komt.

Buffetten - hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Hoge kwaliteit en lage kosten, dat wil iedereen wel! Bij Your Choice Catering Loosdrecht maken we daar werkelijkheid van. Uw feestelijke opening, verjaardag, bruiloft of reünie kunnen wij voor honderd procent gegarandeerd voorzien van het buffet dat er perfect bij past. Dat betekent dat onze budgetcategorie zeer aanbevelenswaardig is. Smakelijk eten voor een scherpe prijs!

Kijk en vergelijk hier onze buffetarrangementen en laat u verrassen over ons aanbod:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Over onze prijzen zijn we net zo duidelijk als over ons gehele aanbod: bij alle genoemde prijzen zijn BTW en schoonmaakkosten inbegrepen. Zo bent u altijd vooraf geïnformeerd over wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. En dat kan in deze dure tijden nooit kwaad, nietwaar? Your Choice Catering Loosdrecht berekent ook geen kosten voor serviesgoed, bestek en servetten.

Heeft u uw keuze al kunnen maken? Wilt u meer weten over samenstellingen en prijzen? Bel ons gratis nummer of vul het contactformulier is e u krijgt het antwoord vandaag nog!