Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Loosdrecht - Entertainment

Your Choice Catering Loosdrecht beschouwt het regelen van een feest of een event als een totaalpakketje. Wij verzorgen eten, drinken, aankleding, materialen en ook elke vorm van entertainment die u wilt. Wat u zich daarbij moet voorstellen, leest u hier. Bel of mail ons vandaag nog als u meer wilt weten over alle entertainment faciliteiten die wij voor u hebben. Wij staan in de startblokken voor u!

Entertainment - niet alleen muziek

Your Choice Catering Loosdrecht verstaat onder entertainment niet alleen de juiste muziek, maar ook activiteiten, spelletjes, animatie en meer. U boekt via ons dus niet alleen die ene zanger of die geweldige live band, maar bestelt ook een stormbaan, een springkussen en allerlei ander entertainment. Wat dacht u van een middagje boerengolf met uw team? Of een familiedag die bol staat van de Hollandse spelen?
Zelfs een look-a-like van Marco Borsato behoort tot onze mogelijkheden! Wilt u weten of wij die DJ die u in gedachten had kunnen regelen voor u? Aarzel dan niet om ons te bellen. Wij gaan gelijk voor u aan de slag!

Entertainment - maatwerk en de 'personal touch'

Maatwerk en 'the personal touch' zijn onze karakteristieke kenmerken. Dat betekent dat wij iedere opdracht als bijzonder ervaren. Routine kennen wij niet, omdat wij willen voorkomen dat we op de automatische piloot gaan vliegen. Uw feest of uw zakelijke event krijgt van ons een voorkeursbehandeling, ook wat het entertainment betreft. Wat uw wensen ook zijn, wij overleggen het met u en we zetten een extra tandje bij om het entertainment voor elkaar te krijgen dat u wilt. Voor Your Choice Catering Loosdrecht is dat onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Bel of mail ons voor meer informatie. U bent nergens toe verplicht!

Your Choice Loosdrecht biedt kwaliteit tegen de juiste prijs

Hoge kwaliteit tegen de juiste prijs, dat is wat ons anders maakt dan alle andere catering- en stylingbedrijven. De naam die wij inmiddels hebben opgebouwd, gooien wij niet graag te grabbel, vandaar dat wij heel erg ons best doen om uw wensen te vervullen, ook als het om entertainment gaat. Een country & westernband nodig? Of een klassiek combo? Wellicht zoekt u een cabaret-duo voor uw personeelsuitje? Onze ervaring en expertise stellen wij graag ten dienste van u.
We houden daarbij niet alleen rekening met de aard van uw feest, maar ook met uw budget. Onze prijs-kwaliteitverhouding is altijd goed, daar kunt u op rekenen!

Wij verheugen ons op uw telefoontje of uw mail als u ons wilt benaderen voor een vrijblijvende prijsopgave of als u vragen heeft. Alles is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.