Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Loosdrecht - Materialen

Materialen voor uw feest of event zijn bij Your Choice Catering Loosdrecht te huur als extra service van ons aan u, onze klant. Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten niet in de kou en de regen staan en dat uw locatie er mooi en sfeervol aangekleed uitziet? Laat ons dan al uw materialen zoals partytenten en styling attributen regelen. De catering nemen we toch al voor onze rekening! Zo heeft u alles ondergebracht bij één partij en dat is wel zo handig.

Partymaterialen - catering plus

Bij onze vaste cateringconcepten zijn materialen zoals serviesgoed en bestek bij de prijs inbegrepen. Maar als u daarnaast behoefte heeft aan items zoals geluidsinstallaties, plantenbakken, parasols, verlichting en andere spullen, heeft Your Choice Catering Loosdrecht daar het perfecte aanbod voor. Koelkasten, warmtekanonnen en tapinstallaties hebben wij voor u in ons assortiment tegen een zeer scherpe meerprijs. Wij nemen u alle zaken uit handen zodat u zich kunt concentreren op belangrijke zaken, zoals uw gasten!

Materialen - een ruim aanbod

Your Choice Catering Loosdrecht mag dan wel geen verhuurbedrijf zijn, maar het scheelt niet veel. Het aanbod aan materialen dat wij hebben, is buitengewoon groot en de prijzen die wij berekenen zijn laag. Wat wij u te bieden hebben is persoonlijke service op maat, ook op materialengebied. Dat betekent dat wij niet alleen zorgen voor de gastronomische kant van uw feest of evenement, maar ook voor de niet-culinaire kant. Wij zijn in staat om van iedere locatie, hoe kaal ook, om te vormen tot een feestlocatie met stijl en ambiance. En wilt u graag een themafeest vieren? Wij kunnen bijna toveren!

Materialen - professioneel en vakkundig

Your Choice Catering Loosdrecht is uw professionele cateringpartner met oog voor detail. Persoonlijke betrokkenheid speelt daarbij een belangrijke rol. Vandaar dat wij er ervoor gekozen hebben om zelf een aanbod aan materialen samen te stellen. Wij maken het onze klanten namelijk liefst zo gemakkelijk mogelijk. Comfortabel en zonder stress genieten van uw eigen feest of event is het enige dat u nog hoeft te doen als u ons elk aspect van uw feest laat organiseren. U bent er zo helemaal zeker van dat uw feest geslaagd zal zijn voor iedereen die erbij betrokken is, ook wat de materialen betreft.

Your Choice Catering Loosdrecht denkt altijd over totale oplossingen. Wij grijpen elke uitdaging aan en hebben op iedere cateringvraag het passende antwoord. Heeft u behoefte aan meer informatie? Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen doen op materiaalgebied? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij hebben alle tijd om u uitgebreid te informeren en u bent nergens toe verplicht. Bel ons vandaag nog!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)