Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Loosdrecht - Recepties

Your Choice Catering Loosdrecht vindt een receptie een echte test-case voor ieder cateringbedrijf. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een goedlopende receptie. Het is geen gemakkelijke opgave om alles soepeltjes te laten verlopen. Mar ons team slaagt daar elke keer opnieuw wonderwel in. Onze mensen zijn professionals met een hart voor catering. Hun opstelling is altijd gastvrij en hartelijk op een oprechte manier. Of het nu om een privé receptie of om een zakelijke bijeenkomst gaat, wij bezorgen u en uw gasten een paar uur supergezellig samenzijn!

Recepties - onze arrangementen

Puur voor de overzichtelijkheid en voor het comfort hebben we alvast een aantal receptie arrangementen voor u samengesteld. Your Choice Catering Loosdrecht staat echter altijd open voor wijzigingen van uw kant. Wilt u de assortimenten mixen of hier en daar iets veranderen, dan doen we dat in onderling overleg natuurlijk graag. Maak uw wensen eenvoudigweg kenbaar aan ons en wij passen ons aanbod aan uw vraag en aan uw budget aan. Maatwerk en persoonlijke betrokkenheid staan bij ons namelijk centraal, zoals dat hoort!

Onze arrangementen voor uw receptie:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Recepties - actieprijs voor de drankjes

Flexibiliteit op elk gebied, dat is wat wij u te bieden hebben. Zoals gezegd kan Your Choice Catering Loosdrecht het aanbod laten aansluiten op iedere wens. Ook voor wat betreft het drankenarrangement leggen wij een dergelijke flexibiliteit aan de dag. Met onze speciale actieprijs voor de drankjes bent u verzekerd van een meer dan geslaagde receptie die u echt geen kapitalen hoeft te kosten.

De actieprijs die wij u bieden, houdt in dat u gedurende drie uur voor de absolute bodemprijs van € 7,50 per persoon geniet van ons uitgebreide 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Daar heft u toch ook graag het glas op, of niet?

Drankenarrangement        

Recepties- met materialen erbij?

De belangrijkste materialen, zoals servies en bestek, zijn bij de prijs van het receptie- en drankenarrangement inbegrepen. In de praktijk betekent dat dat u glazen, bestek en serviesgoed van ons in bruikleen krijgt, zonder dat het u ook maar één cent extra kost.

Heeft u daarnaast nog andere materialen nodig, dan kunt u bij ons huren tegen een uiterst scherp tarief. Zo hebben wij bijvoorbeeld partytenten, springkussens, geluidsinstallaties en zelfs een heuse cocktailbar in de aanbieding. Dat scheelt voor u een heleboel zoekwerk en dat levert u weer extra tijd op om van uw event te genieten!

Materialen        

Recepties - gastvrij

Tijdens een receptie is het van belang dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ons team zorgt ervoor dat iedereen het gevoel heeft in een warm bad te belanden, daar kunt u gerust op zijn. Your Choice Catering Loosdrecht maakt een warm welkom tot haar kerntaak tijdens uw receptie, zodat niemand zich verloren waant. Onze mensen zijn thuis i elk gezelschap en stralen dat ook uit. Gastvrij en servicegericht, zoals u dat van een professionele organisatie als de onze mag verwachten!

Your Choice Catering Loosdrecht staat in de startblokken om u te helpen een compleet verzorgde receptie te organiseren. Wilt u graag nadere informatie over de receptie arrangementen? Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. We nemen alle tijd voor u!