Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Referenties

 


Referenties

Your Choice Catering Loosdrecht verzorgt sinds begin jaren '90 (van de vorige eeuw!) de catering en partyservice van zowel privé- als bedrijfsfeesten. In de ruim twintig jaar dat we bezig zijn, is ons bedrijf hard gegroeid. We zijn uitgegroeid tot een onderneming met zeventig vestigingen in het hele land en onze expertise is inmiddels zeer ruim te noemen. Uit het grote aantal positieve reacties dat we ontvangen van onze klanten blijkt dat we het op zijn zachtst gezegd niet slecht doen. En daar zijn wij zeer verheugd over!

Your Choice Catering Loosdrecht deelt de referentielijst met tevreden opdrachtgevers graag met u. En dat geldt ook voor de vele dankwoorden die we mogen ontvangen in ons gastenboek.

Het team van Your Choice Catering Loosdrecht is trots op alle positieve feedback. Het is voor ons een aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg en te streven naar de best mogelijke service en de beste kwaliteit denkbaar. Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen en zien u graag terug!

Hieronder vindt u een selectie uit de referentielijst.

Referentielijst (pdf)