Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Loosdrecht - Walking dinner

Een van de meest populaire culinaire concepten die Your Choice Catering Loosdrecht in het assortiment heeft, is het walking dinner. Een walking dinner past bij zo ongeveer elk feest en ieder zakelijk evenement. Uw bruiloft, jubileum, examenfeest of netwerk borrel kunt u extra aantrekkelijk en gezellig maken door er een walking dinner bij te serveren. De gasten kunnen lekker rondlopen, praten en netwerken terwijl het diner geserveerd wordt op handige bordjes waarbij er niet eens bestek nodig is!

Your Choice Catering Loosdrecht - walking ideeën

Met onze walking dinner inspiratie kunt u van uw feest een belevenis maken, want onze gerechten zijn ontzettend lekker, hoogstaand en vers bereid. Niet alleen een lekker stukje ossenhaas met portsaus, maar ook onze vermaarde briesoep behoort tot ons assortiment. Kijk rustig door het hele aanbod en laat u verrassen door de vele bijzondere gangen die u voor het uitkiezen heeft. De drie concepten die we hebben samengesteld zijn door u vrij aan te passen. Het aantal gangen, de aard van de gerechten, de volgorde, u bent de baas over elk detail. In persoonlijk overleg bepalen we wat u wilt, hoe u het wilt en hoeveel. Zo heeft u altijd controle over elk aspect, dus ook over het budget.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner - dynamisch genieten

Onze chef maakt voor uw gasten een walking dinner waar iedereen heel veel genot aan zal beleven, dat staat vast. Culinaire verwennerijtjes die ter plekke vers bereid, prachtig opgediend en professioneel geserveerd worden, verzorgen wij vanaf een bedrag van € 19.50 per persoon. Bij de meeste feesten is het gezelschap al gauw groter dan vijftig; in dat geval zijn de kosten voor de kok bij de prijs inbegrepen. Is uw groep minder groot dan vijftig, dan betaalt u voor de kok € 25,- per uur.
Een walking dinner dat is culinair en dynamisch genieten, want u kunt gewoon rondwandelen, met iedereen praten en eten zonder probleem! Onze ervaring leert dat u met ongeveer acht gangen voor iedereen meer dan voldoende aanbiedt, ook als er mensen bij zijn die tot de grote eters gerekend mogen worden. Een walking dinner is kortgezegd de ideale cateringoplossing als u wilt dineren en socializen tegelijk. U kunt een absolute gastronomische top-avond tegemoetzien!

Your Choice Catering Loosdrecht - hoe werkt het precies?

YDe gerechten worden zoveel mogelijk op locatie bereid. Mocht er geen keuken voorhanden zijn, dan bereiden we de nodige zaken voor en treffen onze voorzorgsmaatregelen door desnoods eigen keukenapparatuur mee te nemen. En de afwas na afloop? Die nemen wij gewoon mee! Your Choice Catering Loosdrecht maakt voor een walking dinner gerechten die kleiner zijn dan bij een diner dat aan tafel geserveerd wordt, maar omdat het aantal gangen groter is, heeft u toch een volledige maaltijd. De borden zijn dusdanig vormgegeven dat u er gewoon mee rondloopt en bestek niet altijd nodig is. Het servies en de servetten behoren overigens bij het arrangement. Andere materialen kunt u tegen een geringe meerprijs bij ons huren. Zoekt u nog een partytent, koelkast, tapinstallatie of andere attributen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U laat op die manier echt alle rompslomp over aan ons. Your Choice Catering Loosdrecht is namelijk van alle markten thuis!

Walking dinner - actieprijs voor ons drankenarrangement

Your Choice Catering Loosdrecht voorziet u van een drankenaanbod dat zeer uitgebreid is. Wilt u gebruik maken van ons speciale drankenarrangement tegen een speciale actieprijs? Dat kan! U betaalt dan slechts € 7,50 per persoon, all-in. Voor dat bedrag mag u met uw gasten ongelimiteerd drie uur lang genieten van ons "Onbeperkt Hollands" assortiment, dat u elders op onze site kunt bekijken.

Your Choice Catering Loosdrecht - wat kost een walking dinner

Dat hangt uiteraard af van de gerechten die u kiest en het aantal gasten dat u verwacht. We kunnen u slechts een gemiddelde prijs van € 30,00 per persoon noemen, maar dit is zoals gezegd slechts een gemiddelde gebaseerd op eerdere ervaringen. Wilt u een precieze prijsopgave? Bel of mail ons vandaag nog. Wij nemen alle tijd voor u!

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.