Facebook    Twitter
Your Choice Catering Loosdrecht Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Bloklaan 20
1231 LZ Loosdrecht
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Loosdrecht - Wijnproeverijen

Met een wijnproeverij heeft u precies de juiste activiteit die uw familiedag of uw personeelsdag nodig heeft. Samen met familie, vrienden, collega's of zakelijke relaties genieten van een wijnproeverij kan net het verschil maken tussen een leuk feest en een súperleuk feest! De sommeliers die wij binnen ons team hebben, maken van uw wijnproeverij een gezellige, leerzame en onderhoudende bezigheid. Een schot in de roos dus!

Wijn en spijs

Wijn is de afgelopen jaren enorm populair geworden in 'bierdrinkend' Nederland. Voor Your Choice Catering Loosdrecht is dat niet zo verbazingwekkend, want wij zijn wijnliefhebbers in hart en nieren. Wijn is een drank om samen van te genieten, daarom organiseren wij een wijnproeverij het liefst voor een grotere groep. En dus is een wijnproeverij eigenlijk precies geschikt voor een dag of een avond plezier met collega's, vrienden en familie. U hoeft niet eens wijnliefhebber te zijn om te kunnen genieten van een wijnproeverij, dat zult u zien. Uiteraard hoort bij een goed glas wijn ook een lekker hapje en daarvoor bent u bij ons ook aan het goede adres. Your Choice Catering Loosdrecht schenkt een selectie smaakvolle wijnen en serveert daarbij een spijsarrangement dat u zelf mag bepalen.

Onze drie wijn en spijs arrangementen treft u hier aan:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Met onze wijnen de wereld rond

Your Choice Catering Loosdrecht opent voor u wijnen die overal vandaan komen. Onze sommelier weet van de hoed en de rand en slaagt er elke keer opnieuw in om een verrassende wijnproeverij te presenteren met wijnen uit alle werelddelen. U krijgt niet alleen wijnen uit de bekende Europese wijngebieden in uw glas, maar ook wijnen uit andere werelddelen. En heeft u een persoonlijke wijnsuggestie? Ondanks dat wij geen eigen wijnassortiment hebben, proberen wij datgene mogelijk te maken dat u graag wilt!

Een wijnproeverij - de kosten

Mocht u interesse hebben in een wijnproeverij dan moet u er rekening mee houden dat daar ongeveer twee tot drie uur mee gemoeid zijn. De kosten bedragen - afhankelijk van welk arrangement u kiest - gemiddeld € 20,00 per persoon. Laat u uitgebreid informeren; wij nemen alle tijd voor u en u bent vervolgens nergens toe verplicht.

Bel of mail vandaag nog en voor u het weet zit u met uw kennissenkring of uw zakelijke relaties te genieten van een heerlijke wijnproeverij. Wij zeggen alvast "Proost!"